ESER’li öğrencilerin hem doğum günü hem de sertifika heyecanı

Eyüpsultan Engelli Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (ESER) öğrencilerinin doğum günü kutlandı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın’ın da katıldığı doğum günü etkinliğinde ESER’in özel çocukları hem gönüllerince eğlenip doğum günlerini kutladı hem de toplam 25 öğrenci kurs sertifikalarını aldı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin geliştirdiği önemli sosyal projelerden biri olan Zahir Kafe’de düzenlenen etkinlikte Kasım ve Aralık ayı doğumlu 13 öğrencinin doğum günü kutlandı.

25 ÖĞRENCİYE SERTİFİKA

Ayrıca öğrencilerin gelişimi için düzenlenen, Profesyonel Fotoğrafçılık Kursuna katılan 7 öğrenci, Servis Komisi Kursuna katılan 18 öğrenci de Başkan Remzi Aydın’ın elinden sertifikalarını aldı.

Beraber pasta kestikten sonra Başkan Remzi Aydın’dan hediyelerini alan öğrenciler hem dans etti hem de şarkılar söyleyerek eğlendi.

ESER öğrencileri ve onların aileleriyle tek tek ilgilenen Başkan Aydın ve eşi Tülay Aydın öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.