Hisar Koleji'nde ESER standına yoğun ilgi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın hayata geçirdiği projelerden biri olan ESER, faaliyetleri ile öne çıkmaya devam ediyor.

Engelli vatandaşlara yönelik olarak hayata geçirilen Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (ESER) öğrencileri, sosyal ve kültürel hayata daha geniş bir pencereden bakma fırsatı buluyor.

ESER STANDINA YOĞUN İLGİ

Göktürk'te bulunan Hisar Koleji'nin düzenlemiş olduğu kermeste birbirinden farklı konseptte hazırlanan standlar öğrenci ve velilerin ilgisini üzerinde topladı.

ESER'li özel öğrencilerin kendi elleri ile hazırlamış olduğu stand kermesin en çok ilgi gören standı oldu.

Kermeste yiyeceklerden kıyafete, hediyelik eşyalardan kişisel bakım ürünlerine birçok ürün yer aldı.

BAŞKAN REMZİ AYDIN'IN EŞİ DE KERMESE KATILDI

Yoğun ilgi gösterilen kermese Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın değerli eşi Tülay Aydın hanımefendi de katılım gösterdi. Tüm standları gezen Tülay Aydın, ESER standını uzun süre inleyerek alışveriş yaptı.

Alışverişi esnasında stant çalışanları ile uzun süre sohbet eden Tülay Aydın'a Eser'in özel çocukları yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Remzi Aydın'a sevgi ve selamlarını ileten Eserli çocuklar kendilerine böyle bir imkân verildiği için çok mutlu olduklarını söyledi.